Home

PUTTEN - BOMENDORP

 

Voor degene die in Putten thuis blijft of juist vakantie viert,

Welkom bij Atelier/Galerie en Beeldentuin SAN in Putten.


Bij Atelier/Galerie en Beeldentuin San wordt u op de RodeLoper ontvangen. Zij heeft een bescheiden huisgalerie, een bijzondere PUR-fect beeldentuin, artistiek thema tuintjes en een wollebos! Ook zijn er doorlopend, wisselende “Beeldende Kunst in de Natuur” exposities waar zij samen met andere kunstenaars exposeert.

Atelier/Galerie en Beeldentuin San ligt aan één van de vele wandel/fietsroutes die Putten heeft, zij is omgeven door prachtige bossen en heide, gelegen nabij het landgoed ‘Schovenhorst” in het Sprielder-Oer-bos.


Folders van Beeldentuin SAN te verkrijgen bij: VVV-Putten en Ermelo, Kasteel De Vanenburg, Landgoed Schovenhorst, Hotel Hof van Putten, Fletcher Hotel-Restaurant Mooi Veluwe, Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer, Terra Nova Minigolf en Landal De Veluwse Hoevegaerde.

 

SAN verzorgt rondleidingen. De tijdsinvulling daarvan gaan in overleg met de belangstellenden.


San wil kunst voor iedereen vertrouwt, toegankelijker en laagdrempelig maken door er over te vertellen, het te laten zien en iets te laten doen. Ook vertelt zij over haar werken, technieken, thema’s, inspiratiebronnen, zij confronteert bezoekers met bepaalde werken, communiceert en filosofeert.


Dagelijks open vanaf 10.00 uur, reservering gewenst tel. 0341-356665 of ga naar kopje: Contact


NIEUWSGIERIG!
Nog meer willen weten, gewoon Doen!


Met Prettige Groet,

Suzanne Misset