Home

PUTTEN - BOMENDORP


In verband met het coronavirus is Beeldentuin San gesloten voor onbepaalde tijd!


Voor degene die in Putten thuis blijft of juist vakantie viert,

Welkom bij Atelier/Galerie en Beeldentuin SAN in Putten.

Ga naar kopje: NIEUWS


Bij Atelier/Galerie en Beeldentuin San wordt u op de RodeLoper ontvangen. Zij heeft een bescheiden huisgalerie, een bijzondere PUR-fect beeldentuin, artistiek thema tuintjes en een wollebos! Ook zijn er doorlopend, wisselende “Beeldende Kunst in de Natuur” exposities waar zij samen met andere kunstenaars exposeert.

Atelier/Galerie en Beeldentuin San ligt aan één van de vele wandel/fietsroutes die Putten heeft, zij is omgeven door prachtige bossen en heide, gelegen nabij het landgoed ‘Schovenhorst” in het Sprielder-Oer-bos.


Atelier/Galerie en Beeldentuin San staat vermeld:

*Fiets- en wandelroutes vanaf Landal De Veluwse Hoevegaerde in Putten.

*boekje, ‘Struinen langs hoeve en heide’ (19 wandel- en fietsroutes in en om Putten).

Het boekje is te verkrijgen bij Landal park Heihaas in Putten. 

*VVV Putten: Routefolder Atelier/Galerie en Beeldentuin San (wandel/fiets/auto)


SAN verzorgt rondleidingen. De tijdsinvulling daarvan gaan in overleg met de belangstellenden. Ook basis- en middelbare scholen met het vak CKV zijn hartelijk welkom.


San wil kunst voor iedereen vertrouwt, toegankelijker en laagdrempelig maken door er over te vertellen, het te laten zien en iets te laten doen. Ook vertelt zij over haar werken, technieken, thema’s, inspiratiebronnen, zij confronteert bezoekers met bepaalde werken, communiceert en filosofeert.


Wandel gerust eens binnen. Toegang vrijwillige bijdrage. Dagelijks open vanaf 10.00 uur op afspraak, tel. 0341-356665 of ga naar kopje: Contact


NIEUWSGIERIG!
Nog meer willen weten, gewoon Doen!


Met Prettige Groet,

Suzanne Misset